Agenda
ZomiacLonneker Home Home Agenda Agenda Nieuws Nieuws Video Video Meer video Meer video Artiesten Artiesten Foto pagina Foto pagina Contact Contact Over ons Over ons Info Info  ZomiacLonneker 20180328
 “Familieconcert” Zondagmiddag 22 april 2018 aanvang 16.30 uur. Kapel Dorpsstraat 44 Lonneker        Na afloop van het concert is iedereen welkom in “de Heerdstee” achter de kapel voor een kopje koffie of thee aangeboden door Zomiac en kunt u even napraten met de andere bezoekers en met de artiesten. De toegang is vrij. Na afloop is er een collecte voor de bestrijding van de onkosten van het concert. De Kapel aan de Dorpsstraat 44 is open vanaf 16.00 uur en het concert begint om 16.30 uur. Vol is vol.        
T 1
Traditiegetrouw sluit Zomiac het seizoen af met het familieconcert. Muzikale Lonnekernaren treden op en laten horen wat ze in hun mars hebben. Het is ieder jaar weer een verrassing wie er komen en wat ze laten horen. Er is veel te genieten op muzikaal gebied in Lonneker. Zomiac geeft al die amateurs graag een podium om zich te laten horen. Op http://www.zomiaclonneker.nl vindt u meer informatie over Zomiac en daar kunt u ook iets van voorafgaande familieconcerten terugzien. We beginnen het volgende seizoen met een muzikale bijdrage aan de zondagse monumentendag op 9 september bij de Lonneker molen. Daarna volgen dan weer concerten in de protestantse kapel in oktober, november, januari, februari en maart waarna we het seizoen weer afsluiten met het familie concert.
Agenda